Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2006

Μεθυσμένες νότες για μικροαστές κότες


Παρτιτούρες γιομάτες με μουσικά σύμβολα που δημιουργούν εδάφια για προκαθορισμένα ρεφρέν που χαϊδεύουν τα ώτα μιας ταχυφαγικής νεολαίας. Μπορντούρες με πλαίσια και συλλεκτικοί οπτικοί δίσκοι που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι από κενότητα, ένας θρίαμβος πτώχευσης της ουσίας.
Στίχοι φαφλατάδες, επαναλαμβανόμενοι που κεκεδίζουν ασύστολα και αδιαμαρτύρητα λιμοκοντόρισσες στις πλατείες, στα λεοφωρεία. Πιασάρικα ρίνγκτοουνς από ψυχανεμισμούς αγράμματων, απαίδευτων μουσικάντηδων που ξεγελούν με τριτοκοσμικές παραγωγές τον κόσμο που συρρέει και γεμίζει τις μουσικές πίστες.
Ληστές της αισθητικής, βάρβαροι εκμαυλιστές καυλοπυρέσσοντες που απαντάσθε στη λαομάζα των πεσσόντων, λειψών από σκωπτική ματιά, χλιαρών από αξίες και χαλαρών από ενδιαφέροντα, θα σας ανάψω φλόγα μεγάλη που θα σας τσουρουφλίσει σαν μαδημένα κοτόπουλα.
Φασαριόζοι ακουλτουρέλ πυρπολημένοι μικροαστοί, οπαδοί του "ένα και στα γρήγορα", παύετε να υπάρχετε, να επηρρεάζετε με την ανέχεια σας τα εγκεφαλικά μου κυκλώματα, αυτά που με τόση χάρη σας αγνοούν. Είστε ένας κακοήθης όγκος στο χωροχρονικό συνεχές, μια αισθητική παραζάλη, μια αδιάφορη ασθένεια που η ίαση της είναι η άγνοια της επίγνωσης της σιωπής.