Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006

Το Αιδοίο και το Aids


Συρφετός συσχετισμών εκτοπλασματικών ανατροπών αποσκοπεί στην ατέρμονη έκλυση οιστρογόνων στον κόλπο της γυναικείας περπιτομής. Σίγουρη η σιωπή, διακυβεύει την ευκρίνεια των ατροφικών ρώτρων με τον ίδιο τρόπο που ο αγέρας κυματίζει μια ξένη σημαία στο δικό μας κρατίδιο λογικής.
Είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούμε στα σημάδια της ζωής, μέσα από την συνένωση των δύο ανταγωνιστικών σπόρων της ζωής. Είναι θέμα χώρου να αναδειχθεί η νίκη σε αποτέλεσμα 6480 ωρών. Μακρυά από την σκόνη και τα θράψαλα, κάπου ενδιάμεσα της παράνοιας και της εκλογίκευσης των βασικών συστατικών της ζώσης, ανακοχλάζει μια αστείρευτη ουσία που αποτελεί το βασικό ματζούνι για την παρασκευή της ζωής.
Το σεξ είναι συνένωσης κατάποση φαντασιώσεων, χημικές αλληλεπιδράσεις εννοιολογικών εσχατολογικών κορεσμών ενός περίεργου νου, είναι η πυρηνική βόμβα λογικής, το κατάπλασμα που οδηγεί στην διάβρωση και στην έκπτωση της ζωής σε μια διάσπαση κορυφώσεων διασπαρμένο σε μερικές στιγμές.
Μυρηκάζοντας τις ασυνέπειες, αδιάσειστα προσκείμενος στην υπόσταση των εντυπώσεων, αποσκοπώ στην εκτόνωση του αλόγιστου κενού - διάκειμαι ανυπεράσπιστος σε μια θάλασσα χυμώσεων - υφίσταμαι και αμφίσταμαι - χωρίζω το οικείο από το αλλότινο - διαμοιράζω ισόποσα την απόσταση που χωρίζει τον εαυτό μου από εμένα.